Yunanistan Haber

Midilli’de Yelkenli Yatın Direğinden Atatürk Bayrağını İndirttiler!

Türkiye’den teknesiyle tatil için Midilli adasına gelen Türk turistlerin teknesindeki Atatürk bayrağı Liman Müdürlüğü ekipleri tarafından indirtildi!

Türkiye’den teknesiyle tatil için Midilli adasına gelen Türk turistlerin teknesindeki Atatürk bayrağı Liman Müdürlüğü ekipleri tarafından indirtildi!

Midilli limanına gelen ve limana demirleyen “Nefes” adlı turist teknesinin yelken direğinde çekili olan Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün resminin bulunduğu bayrak Liman Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle indirildi. Sebebi ise teknede asılı olan bayrağın tahrik etmek üzere asıldığı ileri sürüldü.

Adanın yerli halkı ve Yunan turistler tarafından çekilen fotoğraflar ve sosyal medyada paylaşılmasından sonra Liman Müdürlüğü ekiplerinin harekete geçtiği ve “Nefes” adlı turist teknenin direğinden Mustafa Kemal Atatürk’ün resminin bulunduğu bayrağın indirildiği belirtiliyor.

Adadaki Yunanlılardan bazıları ve Yunan basını bu olayı sosyal medyada şu şekilde yorumladı:

“Gözleri denizde olduğu kadar karada da açık olan Midilli Sahil Güvenlik’e kocaman bir aferin. Midilli limanına yanaşan bir Türk turist teknesi, Kemal’i yelken direğine astı. Liman Müdürlüğü hemen müdahale etti ve seyir kurallarında yer almayan Kemal’in fotoğrafıyla bayrak indirildi. Hiçbir şeyi gözünden kaçırmayan Liman Müdürlüğü’nün çocuklarına tekrar aferin.”

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu