Batı Trakya

“Bölgemize Hizmet Etmek İçin Ben De Varım”

Salih Yörük, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Hristos Topsidis’in listesinden adaylığını açıkladı.

Salih Yörük, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Hristos Topsidis’in listesinden adaylığını açıkladı.

İskeçe’nin dağlık kolundaki Mustaçova Belediyesinde Meclis Üyesi olan Şahinli Salih Yörük, Doğu Makedonya – Trakya Eyalet Meclis Üyeliği için Hristos Topsidis’in listesinden adaylığını açıkladı.

“Herkesin bildiği gibi Mustafçova Belediyesinde 2012 yılından beri yerel yönetim seçimlerine katılmaktayım. Başkan yardımcılıkları ve daha bir çok yerel yönetim kurulu ve komisyonlarda görev aldım. Allah’ın izniyle hepsinden alnımın akıyla çıktım. Tabii ki yapabildiklerimiz kadar yapamadığımız bir sürü işlerimiz de oldu. Fakat her zaman iyi niyet ve gayretle toplumumuz için devam ettim. Bütün bu süreç içerisinde her kurum, kuruluş ve bakanlıklardan tecrübeli isimlerle çalıştım.

Bugünden geçerli olmak üzere yıllar içerisinde edindiğim yerel yönetim tecrübemi, sizlerin gayret ve desteğiyle Doğu Makedonya ve Trakya Eyalet Başkanlığında devam ettirmeye karar almış bulunmaktayım. Bu nedenle Bölgesel Sentez listesi Doğu Makedonya ve Trakya Eyalet Başkan adayı sn. Hristodulos Topsidis başkanlığında 5 yıl bölgemize hizmet etmek için bu yolda ben de varım.

Her zaman olduğu gibi güçlü ve kararlı desteğinize, 8 Ekim 2023 Pazar günü yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinde, Doğu Makedonya ve Trakya Eyalet Meclis Üyesi adayı olarak talibim.”

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu