Yunanistan Haber

“Kastelorizo Ülkemiz İçin En Kritik Bölgelerden Biri”

Savunma Bakanı Nikos Dendias Paskalya bayramını Kızılhisar adasında komutanlar ve askerlerle birlikte kutladı.

Savunma Bakanı Nikos Dendias Paskalya bayramını Kızılhisar adasında komutanlar ve askerlerle birlikte kutladı. Dendias burada yaptığı konuşmasında, “ülkemiz için en kritik bölgelerden biri olan Kastellorizo’da Silahlı Kuvvetlerin erkek ve kadınlarıyla birlikte, Kastellorizo’da (Kızılhisar) olmak benim için büyük bir mutluluk ve büyük bir onur” ifadelerini kullandı.

Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias Paskalya bayramı nedeniyle Ege Denizi adalarında gerçekleştirdiği ziyaretleri kapsamında Kızılhisar (Kastelorizo) adasına gitti. Bakan Dendias’a Genelkurmay Başkanı General Dimitrios Hupis, İçişleri ve Adalar Yüksek Askeri Komutanlığı (ASDEN) Komutanı Korgeneral Emmanuil Theodoros ve 95. Ulusal Muhafız Taburları Kıdemli Komutanlığı (ADTE) Komutanı Tümgeneral Emmanuil Hacis eşlik etti. Dendias ve Komutanlar “Ada Savunma Komutanlığı” (DAN) kışlasında komutanlar ve askerlerle bir araya gelerek bayramlaştı.

Savunma Bakanı Dendias ve beraberindeki Komutanlar, Kızılhisar adası limanında bulunan “Kristallidis” hücumbotunu ziyaret ederek, komutan Dimitrios Aggelis ve mürettebatın Paskalya bayramını kutladı ve ülkeye hizmetlerinden dolayı yürekten teşekkür etti.

Bakan Dendias burada yaptığı selamlama konuşmasında şunları dile getirdi:

“Kastelorizo ülkemiz için en kritik bölgelerden biri”

blank“Bugün burada, Ortodoks Hıristiyanlığın en büyük bayramında, Tanrı-insanın Dirilişinin kutlanmasında burada, ülkemiz için en kritik bölgelerden biri olan Kastellorizo geniş ada kompleksini, Yunanistan’ın doğusundaki ve aynı zamanda Avrupa topraklarının sınırlarını savunan Silahlı Kuvvetlerin erkek ve kadınlarıyla birlikte Kastellorizo’da (Kızılhisar) olmak benim için büyük bir mutluluk ve büyük bir onurdur. Ülkenin hükümeti adına, ama aynı zamanda tüm Yunan toplumu adına, burada yapılan çalışmalardan gurur duyduğumuzu ve vatanımızın sınırlarını savunanlara derin şükranlarımızı sunuyorum.”

Konuşma sonrası Bakan Dendias “Ada Savunma Komutanlığı” (DAN) kışlasında komutanlar ve askerlerle birlikte yemek yedi, bayramlarını kutladı.

blank

blank

 

Haberin devamını oku

3 Yorum

  1. …Ιλχάν Ταχσίν νομίζω

    >>>>>>>>>>ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΠΑΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΖΕΙ ΑΙΩΝΙΑ.ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΦΥΛΗ.<<<<<<(Mıkra Gramatha)

  2. ..οι .”τούρκοι”ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ απο ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ γιατί έτσι θέλει ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ και γιατί είστε μία μικρή ράτσα του διαβόλου-σατανά-σεϊτάν.ΕΣΥ ταχσίν ιλχάν ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΟΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu