Batı Trakya EtkinliklerEditörün Yazıları

İlhan Ahmet: “Boyun Eğmedim, Korkmadım”

Milletvekili İlhan Ahmet’in seçim broşürü “evlere şenlik” tarzından.

Milletvekili İlhan Ahmet’in seçim broşürü “evlere şenlik” tarzından.

Fazla yoruma gerek yok. Broşür her şeyi tüm çıplaklığıyla ortaya koymuş zaten. İlhan Ahmet Batı Trakya Türk Azınlığından kopmuş gitmiş. Ondan hizmet beklemek bu saatten sonra…..

PASOK Partisi Milletvekili adayı İlhan Ahmet, seçimlerde kullanacağı Yunanca seçim broşüründe “Boyun Eğmedim, Korkmadım” vurgusu yaparak bir kez daha Batı Trakya Türk Azınlığından uzak, haklı davasından ve hak arama mücadelesinden ne kadar koptuğunu gösteriyor.

İlhan Ahmet Yunanca seçim broşüründe bir kelimeyle de olsa Türk Azınlığından bahsetmemesi ise dikkat çekiyor.

Broşürün sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte, Batı Trakya Türk Azınlık insanı Milletvekili adayı İlhan Ahmet’e şunu soruyor: “Kime Boyun Eğmedin? Kimden korkmadın?”

Artı olarak da, “seçim sonrası eğer seçilirsen AZINLIĞIN HAKLARI İÇİN ÇALIŞMAYACAK MISIN? Broşürde Azınlığın “A” harfini dahi göremedik” diyor Azınlık insanı.

Bir de acaba İlhan Ahmet Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu’ndan neden ihraç edildi? Türkiye’ye yaptığı ziyaretlerde neden kendisini kimse kabul etmedi ve kendisiyle görüşmek istemediler? Bunun nedeni veya nedenleri ne olabilir ki? Kapıların bir insanın yüzüne kapanması ne acı bir olay, ne acı bir durum… ALLAH kimseyi bu duruma düşürmesin……

Azınlığın hak ve hukuku için, Azınlık hakları için Atina’da çok mu çalıştı? Çalıştıysa başardığı konular neler ve sonuçları nedir nerededir acaba?

Azınlık insanı bunları merak ediyor, soruyor ve ona göre oy vermeye hazırlanıyor…..

 

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu