Türkiye | Dünya

Yunan Şirketi Satıyor, Türk Şirketi Alıyor

Yunan Fourlis Group şirketinin, Türkiye'deki 12 "İntersport" mağazasının satışı için bir Türk şirketi ile anlaşma sağladığı ileri sürüldü.

Yunan Fourlis Group şirketinin, Türkiye’deki 12 “İntersport” mağazasının satışı için bir Türk şirketi ile anlaşma sağladığı ileri sürüldü.

Yunan Fourlis Group şirketinin, Türkiye’deki 12 “İntersport” mağazasının alıcısının, Eren Perakende ve Tekstil Anonim Şirketi grubu olduğu belirtiliyor. Duyuruya göre işlemin, yaklaşık 3 milyon Euro’luk bir kurumsal değere  dayandığı ifade ediliyor.

Fourlis Group, Türkiye’deki “İntersport” faaliyetinin satışına ilişkin anlaşmayı duyurdu.

Duyuruya göre anlaşma, “İntersport” ve “The Athlete’s Foot” markalarının Türkiye’deki lisans sahibi olan ve 12 mağazalık bir ağ işleten bağlı ortaklığı İntersport Atletik Mağazacılık ve Dış Ticaret Anonim Şirketi’nin tüm hisselerinin satışına ilişkindir.” Açıklaması yapıldı.

Anlaşmanın imzalanmasından sonra Fourlis grubu, 106 “Intersport” mağazası ve e-ticaret ağına sahip olan Yunanistan, Romanya, Bulgaristan ve Kıbrıs (Güney) ülkelerinde spor malzemelerinin perakende faaliyetine odaklanıyor.

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu