Yunanistan Haber

Yunan Donanmasına Bir Gemi Daha Bağışladı

Yunan Armatör Panos Laskaradis 2014 yılından bu yana Yunan Donanmasına dört yardımcı gemi bağışı yaptı.

Yunan Armatör Panos Laskaradis 2014 yılından bu yana Yunan Donanmasına dört yardımcı gemi bağışı yaptı. Son olarak 105 metre boyunda Norveç yapımı araştırma gemisini (Viking Vision) bağışladı.

Önümüzdeki aylarda hizmete girecek olan resimdeki çok amaçlı gemi, diğer özelliklerinin yanı sıra, 25 adede kadar özel harekat teknesini denize bırakmak için arka kısmında bir rampa, Super Puma sınıfı bir helikopter ve Apache saldırı helikopteri barındırma kapasine sahip.

Gemi, özel harekat desteği, akaryakıt veya su taşımacılığı, yüzer hastane, arama kurtarma gemisi, römorkör, mayın tarama ve insani yardım taşımacılığı görevlerinde kullanılabilecek.

Yunan armatör Panagiotis Laskaridis şimdiye kadar Eğitim gemisi KYKNOS I (A484), Genel Destek Gemisi ATLAS I (A471), HERACLIS (A472) ve AIAS (A473) isimli gemileri Yunan Silahlı Kuvvetlerine bağışladı.

blank

blank

blank

blank

 

 

 

 

 

Haberin devamını oku

4 Yorum

  1. Hani diyorum bu yunsistan armatörün gemileri karasularımızdan geçerken gemilerine el konulsa veya olurda somali açıklarında korsanlar elkoysa vs kimbilir. Bize karşı hasmane olarak gemi bağışlamışyaa. Ticareti tıkırındaysa gemileri biraz engel yaşasa fena olmazdı. Vatan millet sakarya selamlar.

  2. Hani diyorum bizim balıkçılara yunan sahil güvenlik neler yaptı.
    Böyle ticaretle uğraşan iş adamı Bize ülkemize karşı gemi bağışlaması bence buna bir yaptırım olmalıdır ya siz nedersiniz.?
    Ticari faliyetleri belirsiz güçler tarafından engellenebilir yaptığının karşılığı yanına kar kalırsa yarınlarımıza tehdit oluşturur. Gemi bağışı kime neye karşı.?

  3. Yunanistanın asıl gücü deniz deki armatör gemi filoları diye okumuştum.
    Bize rakip bize karşı gemi bağışı yapmaları. Bizim ise buna sessiz kalışımız. Hani bu gemi filo trafiği helencilere zeusculara engelleme yapılsa. Bizde iş hep kurnazlığa çalışan kanun açık boşluklarını bulan pratik zekalı kişiler varya onların zekasından yararlanılabilinir. Bize diş biliyenin diş fırçasını çöp yapmalı derim.

  4. Tunan armatörün bu yaptığı gemi bağışına karşın. Bizim Barbarostlarımız hani needeee cvp. Yunanın armatörlerin gemilerine saç sakal yapılamazmııı? Ticaret demek heleki açık sularda yol alan taraf tutuyorsa tarafından uğurlanmalıdır titanik misali pf.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu