Yunanistan Haber

Panagiotopulos F-35’ler İçin Amerika’da

Panagiotopulos ziyareti sırasında, bugün Yunanistan saatiyle 21:00'de Amerikalı mevkidaşı ile Pentagon'da bir araya gelecek.

Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopulos, 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü (bugün), Amerikalı mevkidaşı Lloyd Austin’in davetine cevaben Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunuyor.

Bakan Panagiotopulos ziyareti sırasında, bugün Yunanistan saatiyle 21:00’de Amerikalı mevkidaşı ile Pentagon’da bir araya gelecek.

Panagiotopulos görüşme öncesinde Yunanistan saatiyle sırasıyla 17:00 ve 18:30’da “Heritage Institute” düşünce kuruluşunun liderleri ve yöneticileri ile Dışişleri Bakanlığı’nın üst düzey yetkilileriyle görüşmeler yapacak.

Bu görüşmelerin ardından, ABD Pentagon’un F-35 Programı başkanı Korgeneral Michael Smidt’in yanı sıra, Amerikan-Yunan Enstitüsü (AHI) Başkanı Nikos Laringakis ile işbirliği görüşmesi gerçekleştirecek.

Bakan Panagiotopulos, 20 Temmuz’da Lockheed Martin liderliği ve F-35 programı yetkilileri tarafından daha kapsamlı bilgilendirilmek üzere F-35 avcı uçaklarının üretildiği Teksas Fort Worth’a gidecek.

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu