Yunanistan Haber

Miçotakis: “Seçimler Nisan’da Ya Da Mayıs’ta Yapılacak”

Yunanistan Başbakanı Miçotakis seçimlerin Nisan'da ya da Mayıs’ta yapılacağını söyledi.

Yunanistan Başbakanı Miçotakis seçimlerin Nisan’da ya da Mayıs’ta yapılacağını söyledi.

Başbakan ve Yeni Demokrasi Partisi Başkanı Kiriakos Miçotakis, parti genel merkezinde partisinin Teşkilatlardan Sorumlu Sekreterya üyeleri toplantısına başkanlık etti.

Miçotakis burada yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Artık son dönemece giriyoruz, bu bir sır değil. İlk seçimler ya Nisan’da ya da Mayıs’ta yapılacak. İkinci seçimler ise 4-5 hafta sonra yapılacak. Bu yüzden çok yoğun bir programla çalıştığımızı anlayacağınızı düşünüyorum. Gelişmeleri nihai olarak belirleyecek olanın birinci seçimin sonucu olacağından hiç şüphemiz olmasın. İkinci seçimlerde kendimize güvenme yeteneğimizi hiçbir şekilde sorgulamayacak kadar güçlü bir sonuç elde etmek istiyoruz. Amaç bu.

Seçimler konusunda çok iyimserim. Kamuoyu ölçüm sonuçlarını görüyorum, ama çoğunlukla insanların yüzlerini görüyorum. İki gün önce Doğu Makedonya ve Trakya’yı ziyaret ettik. Ortam gerçekten çok iyi çünkü hükümetin yaptığı iş kesinlikle tutarlılığın, sürekliliğin, istikrarın ve aynı zamanda güvenilirliğin garantisidir. 2019’a kıyasla halk bize “gelin işinize devam edin çünkü size güveniyoruz” diyorlar.”

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu