Batı TrakyaBatı Trakya Haber

İzmit’teki Batı Trakyalılar Birlik ve Beraberlik Gecesinde Buluşuyor

Batı Trakyalı Sanayici ve İşadamlarının katkılarıyla İzmit’te yaşayan Batı Trakya Türkleri Birlik ve Beraberlik Gecesinde buluşuyor.

Batı Trakyalı Sanayici ve İşadamlarının katkılarıyla İzmit’te yaşayan Batı Trakya Türkleri Birlik ve Beraberlik Gecesinde buluşuyor.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi, Batı Trakyalı Sanayici ve İşadamlarının katkılarıyla 12 Ocak 2024 Cuma akşamı İzmit NCity AVM yanı Antikkapı Restauranta dernek üyelerine yönelik olarak 1000 kişilik yemekli bir organizasyon gerçekleştirecek.

BTTDD İzmit Şube Başkanı Yüksel Öztürk yaptığı yazılı açıklamada şunları belirtiyor:

“Üyelerimize yönelik olarak düzenlediğimiz Birlik ve Beraberlik Gecemize katkı sağlayan tüm Batı Trakyalı sanayici ve iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu etkinliği çok önemsiyor ve değerli buluyoruz. Program içeriğinde derneğimiz bünyesindeki Türk Halk Müziği Koromuz ve yine dernek bünyemizdeki Halk Oyunları Ekibimiz sahne alacak.

Birlik ve beraberliğimizi arttırmak ve güçlendirmek için gerçekleştirdiğimiz bu faaliyeti belirli periyotlarda ve değişik formatlarda çok daha büyük katılımlarla gerçekleştirmek için projelerimizi hazırlıyoruz. Gecemizin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Dernek öncülüğünde sanayici ve işadamlarının katkıları ile düzenlenecek olan etkinlik şehirde dikkat ve merakla takip ediliyor.

blank

blank

 

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu