Batı Trakya Haber

Danışma Kurulu Üyeleri Kitap Tanıtımına Katıldı

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu (BTTADK) üyeleri “İskeçe Cami ve Mescitleri’’ adlı kitabın tanıtımına katıldı.

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu (BTTADK) üyeleri “İskeçe Cami ve Mescitleri’’ adlı kitabın tanıtımına katıldı.

05 Haziran 2022, Pazar günü İskeçe’de, İskeçe S. Müftülüğü tarafından hazırlanan “İskeçe Cami ve Mescitleri’’ adlı kitap İskeçe S. Müftümüz Sn. Ahmet Mete tarafından kurul üyelerine tanıtıldı.

Yapılan tanıtıma, Başkanımız ve Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif, Gümülcine ilinden sorumlu Asbaşkanımız ve Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, İskeçe ilinden sorumlu Asbaşkanımız ve Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin, Genel Sekreterimiz ve Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan, ayrıca kurul üyelerimizden DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneği Başkanı Sadık Sadık, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği Başkanı Aydın Ahmet, İskeçe SİRİZA Milletvekili Hüseyin Zeybek, Batı Trakya İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Emin, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Batı Trakya Kültür ve Eğitim Şirketi Başkanı Hüseyin Bostancı, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı ve Batı Trakya Kültür ve Eğitim Şirketi Gen. Müd. Pervin Hayrullah katıldı.

Yapılan tanıtımın ardından, kurul üyelerimize hediye edilen bu kıymetli eseri Batı Trakya’mıza kazandıran İskeçe S. Müftülüğümüzü tebrik eder, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu