Batı Trakya Haber

“Birkaç Aya Kadar Bu Belediyeyi Sil Baştan Yeniden Yapılandırmayı Düşünüyoruz”

"Geleceğin Yassıköy Belediyesi için, kalbimizdeki Yassıköy Belediyesi için yaklaşan gün doğumu ışığını görmek için sabırlı olalım."

Yassıköy Belediye Başkan Adayı Avukat Caner İmam 1 Ocak 2023 tarihinde yeni Yılın başlamasıyla birlikte yazılı bir mesaj yayımladı. Caner İmam mesajında, “Birkaç aya kadar bu belediyeyi sil baştan yeniden yapılandırmayı düşünüyoruz. Bölgemizde yetiştirilen ve toplumumuzu zehirleyen düşmanlıktan ve anlaşmazlıktan kurtulacağız.” İfadelerini kullanıyor.

Yassıköy Belediye Başkan Adayı Avukat Caner İmam’ın mesajı aynen aşağıdaki gibidir:

blank

“Sevgili Belediye Sakinlerimiz…

Bölgemiz; insanımıza, tarihine ve özellikle ihtiyaçlarına hiç yakışmayan, benzeri görülmemiş çalkantılı bir dönemden geçmektedir.

Zor, güvensizlik ve kargaşanın yaşandığı bir dönemde, belediye bir dalgakıran olmalı, istikrarlı bir referans ve destek noktası olmalıdır.

Bir belediyeyi oluşturan, nereden gelirse gelsin, hangi ideolojik yada politik inanışa sahip olursa olsun veya hangi Tanrı’ya inanırsa inansın içinde bölünme, ayrışma olmadan yaşayan halkıdır.

Farklılıklar, değerli ve aynı zamanda eşsiz çok kültürlü mozaiği oluştururlar. Bu da başkalarına saygıyı, bütünlüğü, hoşgörüyü, özgürlüğü sosyal adalete dayandıracak bir toplum kurmayı gerektirir.

Birkaç aya kadar bu belediyeyi sil baştan yeniden yapılandırmayı düşünüyoruz. Bunu da bölgemizin sahip olduğu inanılmaz güçlerini özellikle de temel itici güç olan gençlerini, yeni nesli geleceğe yatırım konusunda harekete geçirerek başaracağız.

Toplumsal bir çabanın gerçekleşmesi konusunda kaderini bizim bölgemize bağlayanlar, geleceğe bakan belediye sakinlerimiz her zaman ilk söz sahibi olacaktır.

Bölgemiz ciddi bir gelişim ve kalkınma programıyla önemli önceliklere ve sosyal bir anlayışa sahip olacaktır.

2023 yılı karamsarlık ve yıkım yılı değil, yeni doğacak olan için umut yılı olacak. Belediyeyi yıkılan yerden yeniden inşa etmek için ertesi günkü hazırlıkların zamanı olacak.

Her şeyden önce, kibrin, ölçüsüzlüğün, bölücü uygulamaların, hoşgörüsüzlüğün kapısını kesin ve geri dönülmez bir şekilde kapatacağız. Bölgemizde yetiştirilen ve toplumumuzu zehirleyen düşmanlıktan ve anlaşmazlıktan kurtulacağız.

Sadece geleceğe bakarak ve geçmişle hesaplarımızı kesin kapatmış olarak birlikte inşa edeceğimiz, birlikte yaşayacağımız daha güzel günler gelecek.

Geleceğin Yassıköy Belediyesi için, kalbimizdeki Yassıköy Belediyesi için yaklaşan gün doğumu ışığını görmek için sabırlı olalım.

2023 yılının sağlıkla, mutlulukla ve her şeyden önce kardeşçe tüm bireysel ve toplumsal beklentilerin gerçekleşeceği bir yıl olmasını canı gönülden diliyorum.

Yassıköy Belediye Başkan Adayı

Avukat Caner İMAM

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu