
Başkonsolos Ünal ve Eşinden Müftülere İftar Sofrası
Başkonsolos Aykut Ünal ve eşi İlayda Ünal hanımefendi, İskeçe Seçilmiş Müftüsü Mustafa Trampa ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ile eşlerine iftar yemeği verdi.
Başkonsolos Aykut Ünal ve eşi İlayda Ünal hanımefendi, İskeçe Seçilmiş Müftüsü Mustafa Trampa ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ile eşlerine iftar yemeği verdi.
Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ve eşi İlayda Ünal hanımefendi, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı (BTTADK), İskeçe Seçilmiş Müftüsü Mustafa Trampa ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ile eşlerine Gümülcine’deki Başkonsolosluk rezidansında iftar yemeği verdi.
Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğunun sosyal medya hesabından şu paylaşım yapıldı: “Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı/İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ile değerli eşleri bu akşam iftarda misafirimizdi.”
Danışma Kurulu Başkanı ve İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa da yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Bu akşam T.C. Gümülcine Başkonsolosumuz saygıdeğer Aykut Ünal beyefendi ve değerli eşleri İlayda Ünal hanımefendinin eşsiz iftar davetine Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif hocam ile birlikte icabet ettik. Kendilerine müteşekkiriz.”
Son olarak Müftü İbrahim Şerif de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “T.C Gümülcine Başkonsolosu Sn. Aykut Ünal ve değerli eşleri bizleri iftar sofralarında misafir ettiler. Bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür eder, hayırlı Ramazanlar dileriz.”
Ayy pek te güzel oturmuşlara puftulere karilannan berabere kumrular gibi