Batı Trakya Haber

Başkonsolos Aykut Ünal İlk Cuma Namazını Domruköy’de Kıldı

Başkonsolos Aykut Ünal Cuma namazını Domruköy’de soydaşlarıyla birlikte kıldı. Başkonsolos Ünal’a Muavin Konsolos Barış Çulha eşlik etti.

Başkonsolos Aykut Ünal Cuma namazını Domruköy’de soydaşlarıyla birlikte kıldı. Başkonsolos Ünal’a Muavin Konsolos Barış Çulha eşlik etti.

Batı Trakya’daki görevine 15 Aralık 2022 Perşembe günü başlayan Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, Cuma namazını Domruköy’de soydaşlarıyla birlikte kıldı. Başkonsolos Ünal’a Muavin Konsolos Barış Çulha eşlik etti.

Başkonsolos Aykut Ünal’ın Domruköy ziyareti ile ilgili olarak Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğu’nun sosyal medya sayfasında yapılan paylaşımda, “Gümülcine’ye bağlı Domruköy’de soydaşlarımızla bir araya geldik. Misafirperverlikleri için soydaşlarımıza teşekkür ederiz” ifadelerine yer veriliyor.

Başkonsolos Ünal’ın Domruköy ziyaretinde Batı Trakya Türk Azınlığı Başkanı Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif de hazır bulundu ve Cuma namazı öncesi camide cemaate vaaz verdi.

Müftü İbrahim Şerif de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün Cuma namazını yeni T.C. Gümülcine Başkonsolosu ile birlikte Domruköy’de eda ettik. Bizleri karşılayan izzet ikramda bulunan idareci ve köy halkına gönülden teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu