Yunanistan Haber

Atina Gecelerinde 97 Mermiyle Hesaplaşma Ölümle Sonuçlandı

Atina gecelerinin en pahalı “ölüm kontratlarından” biri, Cumartesi gününü Pazar gününe bağlayan gecenin erken saatlerinde yaşandı.

Atina’nın Neos Kosmos semtinde bir benzin istasyonunda gece yarısı 44 yaşında bir kişiyi uzun namlulu Kalaşnikof silahları ile 97 mermi sıkarak infaz ettiler.

​Atina gecelerinin en pahalı “ölüm kontratlarından” biri, Cumartesi gününü Pazar gününe bağlayan gecenin erken saatlerinde, “Greek Mafya” sının en üst düzeyde olduğu belirtilen birinin kimliği belirsiz kişiler tarafından benzin istasyonu önünde 97 adet mermi ile öldürülmesiyle gerçekleşti.

44 yaşındaki kişiye Kalaşnikof silahlarıyla benzin istasyonundan aracıyla ayrıldığı sırada tarandığı belirtilirken, yetkili emniyet birimleri tarafından ilk belirlemelere göre olay yerinde 97 adet mermi kovanı bulduğunu, bu da iki silahın kullanılmış olabileceği anlamına geldiğini ifade ediliyor.

44 yaşındaki adamın aracının zırhlı olduğu belirtilirken, olay yeri kordon altına alındı ​​ve Cinayet ve Gasp Büro ekipleri gece vakti olay yerinde delil aramaya başladı. İnfazın profesyonelce yapıldığı ve birkaç saniye sürdüğü belirtiliyor.

Beş yıl önce yine aynı kişiyi öldürmeye çalışmışlardı. Tarih 29 Ekim 2018 Pazartesi. O zamanlar 38 yaşında olan E.Z.’nin arabasına beyaz bir minibüs yaklaşıyor. Pire’nin Kondili kıyısındaki bir petrol şirketinin ofisinin önünde park edilmiş. Kişiler ateş ediyor ama Kalaşnikof silahı sıkışınca ve 3-4 kurşun 38 yaşındaki gencin bacaklarından ve kolundan yaralanmasına neden olmuştu. Şahıs bu defasında 97 Kalaşnikof mermisiyle infaz edildi. Şahsın Atina gecelerinde çeşitli polisiye olaylarına karıştığı ileri sürülüyor.

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu