Batı Trakya

Aslı Ömeroğlu’nu Misafir Ettiler

BTTK Platformu yeni sözcülük görevlisini değiştirme devir teslim törenini yemekli ve sohbetli bir toplantıyla gerçekleştirdi.

BTTK Platformu yeni sözcülük görevlisini değiştirme devir teslim törenini yemekli ve sohbetli bir toplantıyla gerçekleştirdi.

Batı Trakya Türk Kadın Platformu geçtigimiz günlerde gerçekleştirdiği toplantıda yeni dönem sözcüsünü belirledi.

2019 Mart ayından bu yana Gümülcine  Türk Gençler Birliği Kadınlar Kolu Başkanı Aslı Ali’nin yürüttüğü Sözcülük görevine yeni dönemde İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu Başkanı Zeynur Bargan seçildi.

T.C. Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu’nun eşi Aslı Ömeroğlu ve platform üyelerinin de katıldığı yemekte Gümülcine Türk Gençler Birliği Kadınlar Kolu Başkanı Aslı Ali yaptığı konuşmada Kadın platformunun önemine vurgu yaparak pandemi nedeni ile en uzun görev yapan platform sözcüsü olduğunu ifade etti. Yeni seçilen Zeynur Bargan’a başarılar dileyerek her zaman yanında olacağını dile getirdi.

Daha sonra söz alan İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu Başkanı Zeynur Bargan da kendisini göreve layık gören platform üyelerine teşekkür ederek Sözcülüğü süresince Batı Trakya Türk Kadın Platformu’nu daha ileri taşımak için elinden geleni yapacağını ifade etti. Zeynur Bargan platform adına Aslı Ali’ye teşekkür plaketi verdi.

Son olarak söz alan T.C. Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu’nun eşi Aslı Ömeroğlu da davet için teşekkür ederek, eski sözcüye çalışmalarından dolayı tebrik ederek yeni sözcüye başarılar diledi.

Kadın Platformu üyeleri Aslı Ömeroğlu’na Batı Trakya’ya özgü yıldız yaka iğnesi hediye etti.

Gece toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

blank

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu