Yunanistan Haber

Anne Oğul Kelepçelendiler Araçla Birlikte Denize Uçarak İntihar Ettiler

Tüm Yunanistan bu acı olayı konuşuyor. Selanik’te yaşanan trajedi tüm Yunanistan’ı şoke etti.

Tüm Yunanistan bu acı olayı konuşuyor. Selanik’te yaşanan trajedi tüm Yunanistan’ı şoke etti.

Anne ve oğlunun birlikte intihar etmeleri başta Selanik olmak üzere tüm Yunanistan’ı derinden üzdü. Ancak intihar vakasının bu şekilde yaşanması ise bir başka acı verici durumu da ortaya çıkardı.

Bu acı olay Selanik kentinin Neus Epivates semtinde yaşandı. 72 yaşında bir anne birlikte yaşadığı 50 yaşındaki oğluyla kendilerine ait araca binerek, kelepçe ile önce kollarından birbirine bağlandılar ardından da aracın direksiyonuna kelepçelendiler ve ikisi de aynı araçla denizin içine düşerek birlikte intihar ettiler.

Olayı gören bir görgü tanığı bir aracın hızla denize doğru geldiğini ve olayın bir anda yaşandığını söyledi. Derhal olay yerine gelen dalgıçlar aracı denizin dibinde tespit ettiler ve aynı zamanda anne oğlun kelepçe ile direksiyona bağlı olarak cansız bedenlerine ulaştılar. Edinilen bilgilere göre aracın içerisinde (ağırlık yapsın ve dibe çöksün diye) kum torbalarının da bulunduğu ileri sürüldü.

Aileyi tanıyanların söylediklerine göre, ailenin bir başka oğlu iki yıl önce intihar etmiş. Bu acıya dayanamayan baba da aynı şekilde yaşamına son vermiş. Şimdi de 72 yaşındaki anne ve 50 yaşındaki oğlu yaşamlarına bu şekilde son vermesi geniş yankı uyandırdı.

blank

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu