Ελληνικά Νέα

«Το ΚΙΕΦ δεν θα παραμείνει σιωπηλό μέχρι να επιστραφούν τα δικαιώματα της Mειονότητας»

«Ας γίνει γνωστό σε όλους ότι ούτε το ΚΙΕΦ ούτε η μειονότητα θα σιωπήσουν μέχρι να επανακτηθούν τα δικαιώματα μας».

Το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) εξέτασε τις προσβλητικές και συκοφαντικές ειδήσεις που δημοσιεύθηκαν τις τελευταίες ημέρες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με παρέμβαση ορισμένων κύκλων, που αναστατώθηκαν μετά την επιτυχία του κόμματος στις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και το ΚΙΕΦ λαμβάνοντας υπόψιν τους αβάσιμους ισχυρισμούς και συκοφαντικές ενέργειες που γράφτηκαν έκανε μια γραπτή δήλωση.

Η δήλωση έχει ως εξής:

Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Στις 9 Ιουνίου 2024, στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, οι προσπάθειες και η επιτυχία μας ως Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) προφανώς ενόχλησαν όσους είναι αφοσιωμένοι στην ακροδεξιά και τους εχθρούς της δημοκρατίας.

Αυτοί που δεν μπορούν να νικήσουν τη σκέψη και την πραγματικότητα θέλουν πάντα να καταστρέψουν τον δημιουργό. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος.

Τις τελευταίες ημέρες μάθαμε από τον τύπο ότι αυτοί που δεν μπορούν να ανεχτούν την αλήθεια έχουν αρχίσει να πιέζουν τις πόρτες της δικαιοσύνης. Η χρήση της δικαιοσύνης ως όπλο εναντίον μας είναι πολύ ανησυχητική για τη δημοκρατία και την ελευθερία της έκφρασης. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η δικαιοσύνη δεν θα δώσει καμία πριμοδότηση σε τέτοιες προσπάθειες.

Από πότε έχει γίνει αντικείμενο καταγγελίας ένα κόμμα που έχει χτίσει την πολιτική του στην αναζήτηση των δικαιωμάτων των καταπιεσμένων που έχουν αδικηθεί και εκφράζει τις σκέψεις του μέσα στα πλαίσια του νόμου; Είναι αδύνατο να κατανοήσουμε την αίσθηση μισαλλοδοξίας κάποιων κύκλων.

Εκείνοι που έχουν υπογράψει στις διεθνής συνθήκες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αποτελεί καταπίεση η απαγόρευση της ελευθερίας της έκφρασης για τους ανθρώπους που αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους στο πλαίσιο των νόμων.

Φυσικά και, θα υπερασπιστούμε την ελευθερία της έκφρασης μέχρι τέλους μιας και αυτή είναι η αλήθεια.

Παρατηρούμε ότι όσοι φοβούνται τον λόγο και τις σκέψεις μας βρίσκονται σε μια έξαρση ενοχής. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η φωνή του ΚΙΕΦ είναι η φωνή της μειονότητας. Η προσπάθεια φίμωσης του ΚΙΕΦ είναι προσπάθεια φίμωσης της μειονότητας στο σύνολό της.

Ας γίνει γνωστό σε όλους ότι ούτε το ΚΙΕΦ ούτε η μειονότητα θα σιωπήσουν μέχρι να επανακτηθούν τα δικαιώματα μας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!

ΚΙΕΦ

Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu