Ελληνικά Νέα

Συνεργασία Ελλάδας-Τουρκίας για αντιμετώπιση πλημμυρών στο Τελωνείο Κήπων

Συνεργασία με την Tουρκική πλευρά για κοινό καθαρισμό της γέφυρας των Κήπων από φερτά υλικά και αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων.

Συνεργασία με την Tουρκική πλευρά για κοινό καθαρισμό της γέφυρας των Κήπων από φερτά υλικά και αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων που πλήττουν και ταλαιπωρούν και τις δύο περιοχές, αποφασίστηκε σε συνάντηση αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη το πρωί στο Τελωνείο Κήπων και μετείχαν από την πλευρά της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Τούρκος Έπαρχος από τα Ύψαλα κ. Ömer Sevgili και υπηρεσιακά στελέχη των δύο πλευρών. Παρόντα στην σύσκεψη και στελέχη της Αστυνομίας και του Στρατού και από τις δύο πλευρές.

Μετά από  επιτόπιο έλεγχο Eλληνικής και Tουρκικής πλευράς αποφασίστηκε τον Ιανουάριο, στις αρχές του νέου χρόνου όταν η κίνηση στο διασυνοριακό σημείο δεν θα είναι τόσο μεγάλη, να γίνουν κάποιες εργασίες από τα συνεργεία υπηρεσιών Ελλάδας και Τουρκίας, για την απομάκρυνση των φερτών υλικών από τα βάθρα της γέφυρας Κήπων και αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων.

blank

blank

 

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu