Yunanistan Haber

Semadirek Adasında Silah Sesleri Yankılanacak

Semadirek adasında Αgios Andreas ve Livadia bölgelerinde 2 gün boyunca makineli düz menzilli silahlarla eğitim atışları yapılacak.

Semadirek adasında Αgios Andreas  ve Livadia bölgelerinde 2 gün boyunca makineli düz menzilli silahlarla eğitim atışları yapılacak.

Askeri birimler tarafından yapılan açıklamaya göre, 9 Mayıs Pazartesi günü sabah 08:00 gece 23:00 saatleri arasında, 10 Mayıs Salı günü de 12:00 – 23:00 saatleri arasında Semadirek adasının batı kısmında Αgios Andreas  ve Livadia bölgelerinde gerçek mermilerle eğitim atışları gerçekleştirilecek.

Tehlikeli bölgeler olarak, Aziz Andreas Kilisesi, Aziz Dimitrios Kilisesi, Polipudi deresi, Livadia sahili ve kıyı deniz bölgesinde kıyıdan 15 km uzaklığa kadar, deniz seviyesinden tehlikeli yükseklik 5.000 fite kadar.

Yukarıdaki tarihler ve saatler boyunca, kazaları önlemek için bölgede herhangi bir insan, hayvan ve araç hareketinin yanı sıra kıyı deniz bölgesinde herhangi bir deniz aracının (yat, tekne, balıkçı kayığı) seyrüseferi yasaktır.

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu