Yunanistan Haber

Selanik’te Bıçaklı Saldırıda 19 Yaşında Bir Genç Öldü

Selanik’te bıçaklı saldırıda 19 yaşında bir genç öldü, iki genç ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Selanik’te bıçaklı saldırıda 19 yaşında bir genç öldü, iki genç ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Selanik’in futbol takımlarından Aris takımının stadyumunun bulunduğu Harilaou bölgesinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından bacağından bıçaklanan 19 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti. Gencin Aris taraftarı olduğu belirtiliyor.

Trajik olay Pazartesi günü gece yarısından 40 dakika sonra Aris Stadyumu’na birkaç metre mesafedeki T. Gazi Caddesi’nde meydana geldi. Onunla birlikte yürüyen 19 yaşındaki iki arkadaşı da bıçaklı saldırıya uğradı. Her ikisi de Papanikolau Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Durumlarının tehlike arzetmediği belirtiliyor

Olay şöyle yaşandı

Yolda yürüyen gençlerin yanında gelen BMW marka bir araçtan inen şahıs, olayın farkına varmadan yolda yürüyen üç gence önce hakaret etti ve sonra onlara rastgele bıçakla saldırmaya başladı. 19 yaşındaki genç, bacağının iç kısmında, kasık yakınında bir bıçak saldırısı aldı. İkinci genç ise başından ve göğsünden yaralandı. Diğer gencin ise kalçasına bıçak saplandı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, yardım isteyen gençleri kanlar içinde buldu. Polis, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. 19 yaşındaki gencin kontrolsüz bir şekilde ciddi derecede kan kaybı vardı. Talihsiz 19 yaşındaki genç ambulans ve EKAB’ın mobil birimi gelmeden son nefesini olay yerinde verdi. Talihsiz 19 yaşındaki gencin iki arkadaşı ise Papanikolou hastanesine kaldırıldı.

Polis tarafından hemen geniş bir bölgede faillerin aracının bulunması için arama başlatıldı. Kanlı saldırıya henüz kaç kişinin katıldığı şu ana kadar netlik kazanmadı. Polis olayı aydınlatmak üzere, yakındaki dükkanlardan elde edilen videoları incelemeye aldı. Adli soruşturma alt müdürlüğüne bağlı bir birim, olayın meydana geldiği yerden veri topladı. Şu ana kadar olayla ilgili soruşturmada 19 kişinin gözaltına alındığı belirtiliyor.

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu