Yunanistan Haber

Savunma Bakanlığı Denetimindeki Yedek Askerler Eğitime Devam Ediyor

Savunma Bakanlığı'nın denetimi altında bulun Silahlı Kuvvetler Yedek Kulübü üyeleri tarafından askeri eğitimler devam ediyor.

Savunma Bakanlığı’nın denetimi altında bulun Silahlı Kuvvetler Yedek Kulübü üyeleri tarafından askeri eğitimler devam ediyor.

Yunanistan’daki “Silahlı Kuvvetler Yedek Kulübü” (LEFED) üyeleri tarafından, Yunanistan’ın her köşesinden yaklaşık 406 Yunan yedek askerin katılımıyla 3 gün boyunca 5-7 Nisan 2024 tarihleri arasında kuzey Yunanistan’da Serez kentine bağlı Kastanusa (Osmanlı dönemi Omur Bey Köyü) köyündeki “Kurtuluş” kampında oldukça yoğun katılımın olduğu gözlemlenen “Makedonomahos 24” (Makedonsavaşçı 23) tatbikatı gerçekleştirildi.

Tatbikata sekiz kişiden oluşan piyade takımları katıldı. Üç gün boyunca gerçekleştirilen tatbikatın senaryoları oldukça çoktu ve bir piyade ekibinin keşif ve muharebe devriyelerindeki misyonları ve eylemlerinin yanı sıra, düşmanın ana yoldaki faaliyetlerini ve hareketlerini kaydetme ve raporlamayla ilgiliydi.

Yunan yedek askerleri, Savunma Bakanlığı himayesinde eğitim kapsamında hazırlanıyor. LEFED’in faaliyetleri Savunma Bakanlığı’nın denetimi altında bulunuyor.

blank

blank

blank

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu