Batı Trakya

Müftü Şerif’in Duasıyla Açılışı Yapıldı

Gümülcine’de bir Azınlık genci daha meslek hayatına İç Mimarlık ofisinin açılışıyla ilk adımını attı.

Gümülcine’de bir Azınlık genci daha meslek hayatına İç Mimarlık ofisinin açılışıyla ilk adımını attı.

Rodop ili din görevlilerinden Ahmet Arif Emin’in oğlu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu Veisel Arif Emin’in Gümülcine’deki İç Mimarlık ofisinin açılışı, 1 Mart 2023 Çarşamba günü Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif’in okuduğu duayla açıldı.

Açılışa Müftü İbrahim Şerif’in yanı sıra Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneği Başkanı Sadık Sadık, PASOK Partisi Rodop Milletvekili adayı Sibel Mustafaoğlu, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Gümülcine Celal Bayar Azınlık Ortaokul ve Lisesi Müdürü Tunalp Mehmet ve çok sayıda davetli katıldı.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nden Mimarlık Fakültesi mezunu olan Veisel Arif Emin kendisini şu sözlerle tanıtıyor.

“1998 yılında Gümülcine şehrinde dünyaya geldim. İlköğretim eğitime İdadiye Azınlık Okulunda tamamladım. 2010 yılında Ortaokul ve Lise eğitimime Celal Bayar Azınlık Lisesi’nde devam ettim. 2016 yılında Üniversite eğitimime Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Mimarlık Fakültesi (İç Mimarlık) bölümünde başlayıp 2020 yılında başarı ile tamamladım.

Kendimi en iyi ifade edebileceğimi düşündüğüm ve iç mekan tasarım üzerine kendimi, Üniversite eğitim sürecimde stajlarımı KYS CHAIRS (Eskişehir Mobilya Tasarım ve Üretim Atölyesinde), Gizem Mimarlık (Afyon İnşaat Şirketinde) tamamladım.

Zorunlu stajlarımı tamamlayıp mezun olduktan sonra üç aylık süre boyunca tecrübe kazanmak adına gönüllü olarak Sibel İSMAİL (SİGMA MİMARLIK) bünyesinde çalıştım.

2021 Şubat ayında vatan borcumu ödemek adına oniki aylık askerlik görevimi ATİNA’da tamamladım. 2022 Şubat ayından itibaren iç mekan tasarımı kapsamında online ve uygululamalı olarak hizmet vermeye başladım. 1 Mart 2023 tarihinde Gümülcine Platia İrinis 43 numara kat 3 de kendi ofisimi açarak halkıma hizmet vermeye başlamış bulunmaktayım.”

blank

blank

blank

blank

 

 

 

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu