Yunanistan Haber

Kopenhag’ta Çalındı, Atina’da Ele Geçirildi!

2017 yılında Danimarka’nın başkenti Kopenhag’ta çalındı, 2022 yılında Atina’da ele geçirildi.

2017 yılında Danimarka’nın başkenti Kopenhag’ta çalındı, 2022 yılında Atina’da ele geçirildi.

Atina Güvenlik Mülkiyet Suçları Dairesi tarafından, Atina’da ele geçirilen 85 bin euro değerindeki Rolex altın saat, 2017 yılında Danimarka’nın başkenti Kopenhag’ta bir kuyumcuda meydana gelen silahlı soygun sırasında “Pembe Panterler” tarafından çalınmıştı.

Avrupa kolluk kuvvetlerinin tahminlerine göre, etkileyici soygun, kötü şöhretli “Pembe Panterler” çetesinin işiydi ve sadece Atina’da bulunan Rolex’in 85.000 euro değerinde olduğu düşünüldüğünde, soygunların toplam değerinin yüz binlerce euro olduğu tahmin ediliyor.

Saatler tabii ki tanınmış firmalar oldukları için kayıt altına alınmıştı, bu yüzden Atina’daki Rolex bayinin teknik firmasında göründüğünde hemen polise haber verildi ve el konuldu.

Hemen ardından, tamir için saati Atina’daki Rolex bayinin teknik firmasına götüren 35 yaşındaki Arnavutluk uyruklu bir kadın bulundu.

Polis kaynaklarına göre soygunla hiçbir ilgisi olmayan 35 yaşındaki kadın, saati yaklaşık 4 yıl önce Arnavutluk’ta bir yurttaşı tarafından gerçek değerine kıyasla çok düşük bir fiyata satıldığı için aldığını söyledi. Saatin Danimarka makamlarına teslim edildiği belirtiliyor.

blank

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu