Batı Trakya Haber

“İLERİ“ Listesinde İstifaları Kim Nasıl Durduracak?

Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin‘in "İLERİ" listesinde istifaların gerçek anlamda ardı arkası kesilmiyor.

Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin‘in “İLERİ” listesinde istifaların gerçek anlamda ardı arkası kesilmiyor.

Batı Trakya’da yerel yönetimler başta olmak üzere siyasi yaşam tarihinde benzeri görülmemiş günler ve olaylar yaşanıyor.

Yassıköy Belediyesi sakinleri şu an olup bitenlere bir anlam vermekte zorlanıyor. Belediyenin hizmetleri neredeyse tamamen durma noktasına gelmiş vaziyette. Köyler tamamen kendi kaderine terk edilmiş durumda. Belediye Başkanı Önder Mümin ise vergisini ve su parasını aldığı vatandaşlara hizmet etmek yerine, sosyal medyada video yayınlamakla, sağa sola saldırmakla meşgul. Oysa gemi su almaya başladı, herkes gemiyi terk etme yarışına girdi.

Tüm bu olumsuzlukların yanında bir de Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin‘in “İLERİ” listesinden bu defasında da Arabacıköy’den Cevriye İbiş isimli bayan Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin’in listesinden ayrıldığını açıkladı. Seçilmiş veya seçilmemiş hiç önemi yok, ancak bu yola birlikte çıktığı herkes hemen hemen şu an birer birer ayrılma yolunu seçiyor. Peki Neden?

İstifa eden bayan Cevriye İbiş’in açıklaması şu şekilde:

“Değerli arkadaşlar, son günlere yapılan haksızlıklara çıkan haberlerden dolayı böyle şeylerin içinde olmak istemediğimdenbu listeden istifa ediyorum..“

blank

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu