Yunanistan Haber

Floros: “Toplum Rahat Olabilir Çünkü Sizler Buradasınız!”

"Göreve bağlılığınız ve kararlılığınız Vatanın bütünlüğünü, saygınlığını ve onurunu garanti ediyor! Toplum rahat olabilir çünkü sizler buradasınız!”

GEETHA Başkanı Konstantinos Floros dün geceden beri Sakız adasında bulunuyor.

Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros Doğu Ege adaları ziyaretleri kapsamında ilk olarak Sakız (Hios) adasına bir ziyaret gerçekleştirdi.

General Floros, adaya gelişi sırasında 96. Ulusal Muhafız Yüksek Komutanlığı (ADTE) Komutanlığı’na bağlı askeri birlikleri ve karakolları ziyaret etti. GEETHA Başkanına Floros’a, İçişleri ve Adalar Yüksek Askeri Komutanlığı (ASDEN) Komutanı Korgeneral Dimitrios Hupis eşlik ediyor.

General Konstantinos Floros bu sabah saat 11.00’de Sakız Adası Belediye Başkanı Stamatis Karmancis ve ardından Vali Yardımcısı Pantelis Vrulis ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

Floros bu ziyarete ilişkin twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “96. ADTE’nin deniz sınırlarının uyanık akritleri ile. Göreve bağlılığınız ve kararlılığınız Vatanın bütünlüğünü, saygınlığını ve onurunu garanti ediyor! Toplum rahat olabilir çünkü sizler buradasınız!” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu