Batı TrakyaBatı Trakya Haber

Edirne Valisi Gümülcine’de Ziyaretlerde Bulunuyor

Edirne Valisi Yunus Sezer Batı Trakya’da temaslarda bulundu. Vali Sezer ilk olarak Doğu Makedonya-Trakya Bölge Başkanı Hristodulos Topsidisi makamında ziyaret etti.

Edirne Valisi Yunus Sezer Batı Trakya’da temaslarda bulundu. Vali Sezer ilk olarak Doğu Makedonya-Trakya Bölge Başkanı Hristodulos Topsidis’i makamında ziyaret etti.
Edirne Valisi Yunus Sezer’in ikinci durağı Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü oldu. Müftü İbrahim Şerif Vali Sezer’i makamında kabul etti ve kendisine Müftülüğün çalışmaları hakkında bilgi verdi. Görüşmede Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal da hazır bulundu.
blank

Vali Sezer ziyaret kapsamında Gümülcine Türk Gençler Birliği’ne geçti. Burada kendisini GTGB Başkanı Sedat Hasan ve Yönetim Kurulu üyeleri ve GTGB çatısı altında faliyet gösteren çeşitli kursların öğretmenler ve kursiyerler karşıladı. Vali Sezer ve beraberindeki eşi GTGB salonunda sergilenen el işleri sergisini gezdi, sergilenen yöresel el işleri ve giysilerle ilgili bilgi aldı.
Son olarak Vali Sezer ve beraberindeki heyet Dr. Sadık Ahmet’in mezarına geçti. Vali Sezer’i burada Dr. Sadık Ahmet’in oğlu Levent Sadık Ahmet ve DEB Partisi Başkanı Çiğdem Asafoğlu karşıladı. Vali Sezer Sadık Ahmet’in mezarına çiçek bıraktı ve katılımcılarla birlikte dua etti.
Gümülcine’deki ziyaretlerini tamamlayan Edirne Valisi Yunus Sezer İskeçe’ye hareket etti.

blank

blank

 

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu