Batı Trakya

Dr. Ali Eminlatif Görevi Hasan Karaömer’e Devretti

BTTDD Bursa Şubesi 28. Olağan Genel Kurulu Osmangazi Belediyesi AKKM Orhangazi Salonu'nda büyük bir katılım ile gerçekleştirildi.

BTTDD Bursa Şubesi 28. Olağan Genel Kurulu Osmangazi Belediyesi AKKM Orhangazi Salonu’nda büyük bir katılım ile gerçekleştirildi.

26 Şubat Pazar günü gerçekleşen Genel Kurulda iki dönemdir BTTDD Bursa Şubesi Başkanlığı görevini yürüten Dr. Ali Eminlatif gerçekleştirdiği teşekkür konuşmasında öncelikle Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremler sebebi ile üzüntülerini dile getirerek 6 yıllık görev süreleri boyunca hiç bir makam peşinde koşmadan sadece hemşehrilerinin çıkarları için çalıştıklarını belirtti.

BTTDD Bursa Şubesi’nin en büyük gücünün üyelerinin birlikteliği olduğunun altını çizen Eminlatif şahsına ve ekibine 6 yıldır verilen büyük destek için tüm hemşehrilerine teşekkür etti. Divan Başkanlığını Ali Mollasalih’in ifa ettiği ve halihazırda BTTDD Bursa Şubesi 2. Başkanlık görevini yürüten Hasan Karaömer’in tek aday olduğu genel kurulda yapılan oylamada katılan üyelerin tamamının oyunu alan Hasan Karaömer BTTDD Bursa Şubesinin 28. Dönem Başkanı olarak seçildi.

BTTDD Bursa Şubesi Başkanı olarak  kürsüden misafirlere seslenen Hasan Karaömer, Dr. Ali Eminlatif ve ekibinin hizmet çıtasını çok yükseğe koyduğunu belirterek bizler de ekip olarak büyüklerimizden aldığımız bu bayrağı daha da yukarılara taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bursa bizimle olduktan sonra aşamayacağımız engel yok dedi.

Genel kurul toplantısına dernek üyelerinin yanı sıra İstanbul Rumeli Üniversitesi Rumeli Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı ve İslam Tarih Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi (IRCICA) önceki dönem Genel Direktörü,  Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Eski Genel Başkanı Prof. Dr. Halit Eren, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Bursa Vakıflar Bölge Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Ayvaz, Bursa AK Parti İl Başkan Yardımcısı Şakir Emin ve Nureddin Arif Kurtulmuşlar,  Milliyetçi Hareket Partisi önceki dönem İl Başkanı ve Bursa Milletvekili Tevfik Topçu, BATISİAD Genel Başkanı Ahmet Er, A.V.P. Cihanspor Başkanı Hüseyin  Eker, BTTDD Bursa Şubesi Panayır Ağası Mehmet Güleryüz, Bursa Yıldırım Belediyesi Meclis Üyesi Ali Mollasalih, Bursa Osmangazi Belediyesi Özel Kalem Müdürü Orhan Mollasalih, Bursa Yıldırım Belediyesi Meclis Üyesi Tarık Köse, BTTDD Bursa Şubesi Eski Başkanları Mehmet Koca, Şükrü Köse ve  Av. Nurullah Murat, Çiftehevuzlar Mahalle Muhtarı Mustafa Süleyman, ABTTF Kurucu ve Onursal  Başkanı Cafer Alioğlu, Bursa Osmangazi Meclis Üyesi İsmail Hayat, Bursa Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Orhan Eminlatif, Kozlukebir Belediyesi Anamuhalefet ve Birlik Listesi Başkanı Ecz. Erdem Hüseyin ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

 

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu