Batı Trakya Haber

BTTDD Bursa Şubesi’ni Ziyaret Ettiler

İskeçe Ova Kardeşlik Kültür ve Dayanışma Derneği (İOKKDD) Başkanı Ömer Muzafferoğlu, BTTDD Bursa Şubesi'ni ziyaret etti.

İskeçe Ova Kardeşlik Kültür ve Dayanışma Derneği (İOKKDD) Başkanı Ömer Muzafferoğlu, BTTDD Bursa Şubesi’ni ziyaret etti.

İskeçe Ova Kardeşlik Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Muzafferoğlu, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi’ni ziyaret etti.

Başkan Muzafferoğlu, Bursa Şubasi ziyaretinden başkan Ali Eminlatif ve yönetimi tarafından en güzel şekilde ağırlanırken, yapılan sıcak ve samimi görüşmede kültürel faaliyetler konusunda iki kuruluşun birlikte yapabilecekleri çalışmalarla ilgili görüşler dile getirildi, fikir alışverişinde bulunuldu.

İOKKDD Başkanı Muzafferoğlu’nun ziyareti konusunda Bursa Şubesi tarafından yapılan açıklamada şunlar belirtildi:

“İskeçe Ova Kardeşlik Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı misafirimiz oldu. Batı Trakya İskeçe Ova Kardeşlik Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sn. Ömer Muzafferoğlu BTTDD Bursa Şubesi’ ni ziyaret etti. Gerçekleşen görüşme ile her iki derneğin gerçekleştirebileceği ortak etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulunarak Batı Trakya’ daki gelişmeler değerlendirildi.”

blank

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu