Yunanistan Haber

Yunanistan’da Şiddetli Fırtına ve Sağanak Yağış Uyarısı

Yunanistan’da, Cumartesi akşam saatlerinden itibaren kötü hava koşulları etkili olacağı uyarısı yapıldı.

Yunanistan’da, Cumartesi akşam saatlerinden itibaren kötü hava koşulları etkili olacağı uyarısı yapıldı.

Yunanistan’da, Cumartesi akşam saatlerinden itibaren kötü hava koşulları etkili olacağı uyarısı yapıldı. Meteoroloji uzmanlarının tahminlerine göre, Pazar gününden itibaren ülkenin batı, merkezi ve kuzey bölgeleri ile Doğu Ege adalarında şiddetli yağış ve fırtınalar etkili olması bekleniyor. Özellikle Batı Yunanistan’da yoğun yağışların olacağı uyarısı yapılıyor.

6 Ocak Cumartesi akşamından itibaren hava durumu kötüleşmeye başlayacak ve yağmur ile fırtınalar batıdan doğuya doğru yayılacak. Pazar günü, Yunanistan’ın birçok bölgesinde hava durumu daha da kötüleşecek.

Doğu Ege ve Oniki adalarında şiddetli yağışlar bekleniyor. Ayrıca, meteorolojinin uyarısı gereğince, Ege Denizi’nde 7 ila 8, yer yer 9 kuvvetinde fırtınanın beklendiğini ve Pazar günü ogle saatlerinden itibaren fırtınanın şiddetinin zayıflayacağı belirtiliyor.

Yetkililer, özellikle risk altındaki bölgelerde yaşayan vatandaşları tedbirli olmaya ve gerekli önlemleri almaları için uyarıyor. Ayrıca, denizde seyahat edecek olanlar için de dikkatli olmaları ve hava durumu raporlarını anlık olarak takip etmeleri öneriliyor.

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu