Yunanistan Haber

Yunanistan İle İsrail Arasında Savunma Sanayii Alanında Sözleşme İmzalandı

Yunanistan savunma şirketi ile İsrail Havacılık ve Uzay Sanayii (IAI) şirketi arasında işbirliği sözleşmesi imzalandı.

Yunanistan savunma şirketi ile İsrail Havacılık ve Uzay Sanayii (IAI) şirketi arasında işbirliği sözleşmesi imzalandı.

Yunanistan’ın Elektronik ve iletişim savunma sistemlerinin geliştirilmesi ve üretim şirketi INTRACOM DEFENSE (IDE), İsrail’in Havacılık ve Uzay Sanayii (IAI) şirketi ile Hava ve Füze Savunma platformu (Air & Missile Defense – AMD) BARAK MX AMD için Hibrit Enerji sistemi geliştirilmesi için sözleşme imzaladı.

Bu sistem, BARAK MX AMD sisteminin çeşitli başlatıcı konfigürasyonları ve diğer bileşenleri (Komuta ve Kontrol Merkezleri gibi) için ortak bir güç kaynağı çözümü olarak tamamen entegre ancak modüler bir mimari sağlayacaktır.

Sistemin tasarımı ve geliştirilmesi, IDE’nin Yunanistan merkezli, çeşitli uzmanlık alanlarından 200’den fazla yüksek vasıflı mühendisin çalıştığı Araştırma ve Geliştirme merkezinde gerçekleştirilecek ve prototipin teslimi 2024 yılının 4. çeyreğinde yapılması öngörülüyor.

HEPS®, Hibrit Jeneratörler, Hibridizasyon Sistemleri, Enerji Depolama Üniteleri, Hibrit Araç Yardımcı Güç Sistemleri ve operasyon alanlarında elektrik gücüne yönelik özelleştirilmiş entegre çözümler, C4ISR platformları, Hava Savunma sistemleri, Silah ve Elektronik Harp sistemleri, Radarlar, seyyar tesislerin ve altyapının geliştirilmesi ve zırhlı araçlar da dahil olmak üzere, kapsamlı bir ürün ailesidir.

Radar, konuşlandırılabilir tesisler, altyapı ve zırhlı araçlar. Taktiksel üstünlük, dayanıklı güç kaynağı, Akustik ve termal ayak izinin yönetimi, operasyonel verimlilikten ödün vermeden yaşam döngüsü maliyetlerinin azaltılması ve çevresel sürdürülebilirlik, sürekli gelişen ağ merkezli ve elektrikli savaş alanında kritik yetenekli hizmetler sağlıyor.

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu