Yunanistan Haber

Yunan Basını Türkiye’nin SAT Komandoları İle Alay Ediyor

Yunan basını, T.C. Savunma Bakanlığı’nın Türkiye’nin SAT komandoları ile ilgili paylaşımını alay konusu eden bir haber yaptı.

Yunan basını, T.C. Savunma Bakanlığı’nın Türkiye’nin SAT komandoları ile ilgili paylaşımını alay konusu eden bir haber yaptı.

T.C. Savunma Bakanlığı’nın, “Seçkin, güçlü, korkusuz… Başarmadan dönmek yok” parolası ile verilecek her türlü göreve hazır olan seçkin birliğimiz Su Altı Taarruz (SAT) Komandolarının deniz fiziki kondisyon, yüzme ve dalış eğitimlerinden görüntüler…” paylaşımı ile ilgili yaptığı habere yanıt olarak alaycı bir şekilde şu haberleri okuyucularına duyurdu.

Yunan basınında çıkan haberlerde, “Şimdi tırstık, Kastelerizo’ya (Kızılhisar) bunlar mı yüzecek? Türk komandolarının eğitiminden kareler. Eğer bu… komandolar bizi endişelendiriyorsa, sonuç kararı sizin.” İfadeleri yer alıyor.

Haberde, “Yeni yılın başında Akar (Savunma Bakanı Hulusi Akar) bizi Kastelorizo’ya (Kızılhisar) yüzerek gelecekleri konusunda tehdit etmişti. Ve sonra General Cumis, “1950 metre yüzme, SAT komandolarımız için sabah antreman ısınmasıdır” diyerek onu trollemişti ifadelerine yer veriliyor.

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu