Yunanistan Haber

Yedi Yıl Aradan Sonra Tekrar Eğitime Açıldı

Su Altı Taarruz Okulu Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros’un katılımı ve kutsama töreni ile yedi yıl aradan sonra tekrar açıldı.

Yunanistan Kara Kuvvetleri Su Altı Taarruz Okulu Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros’un katılımı ve kutsama töreni ile yedi yıl aradan sonra tekrar açıldı.

Atina’nın Nea Peramos’daki Özel Kuvvetler Eğitim Merkezi’nin (KEED) karargahında gerçekleşen törene Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros’un yanı sıra Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Aggelos Hudeludis, Genelkurmay Başkanlığı Özel Harp Komutanlığı (DEP) Komutanı Korgeneral Dimitrios Hupis katıldı.

Su Altı Taarruz Okulu (SAT), Aralık 2016’da kesintiye uğradıktan sonra Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros’un emriyle, Silahlı Kuvvetlerin Özel Kuvvetler Birimlerinin operasyonel gereksinimlerini karşılayacak şekilde eğitilmeleri amacıyla açılıyor.

Açılış töreninin ardından Genelkurmay Başkanı Floros, Özel Kuvvetler Eğitim Merkezi tesislerini gezerek, Kampın liman altyapısının yeniden tasarlanması, yeniden inşası ve iyileştirilmesi, özel ekipman bakım seviyelerine sahip yeni tesislerin inşasının ilerleyişine yönelik devam eden çalışmaların gidişatı hakkında bilgi aldı.

blank

blank

blank

blank

 

 

 

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu