Yunanistan Haber

“Türkler Adalarımıza Gelip Bizi Katledecek”

PASOK Partisi Midilli adası Milletvekili Paraskevaidis Türklerin adaya gelip kendilerini Hamas gibi katledeceğini iddia etti.

PASOK Partisi Midilli adası Milletvekili Paraskevaidis Türklerin adaya gelip kendilerini Hamas gibi katledeceğini iddia etti.

Midilli Milletvekili Panagiotis Paraskevaidis, hastane çalışanlarına yönelik düzenlenen bir etkinlikte konuştu. Milletvekili Paraskevaidis Türklerin, Hamas’ın İsrail’de yaptığı gibi adalara geleceğini söyleyerek, halka siperlerde örgütlenme çağrısında bulundu. Milletvekili, “Türkler bizi hazırlıksız yakalarsa hepimizi katledecekler. Herkes silahıyla hangi siperde olacağını bilsin” İfadelerini kullanması dikkat çekti.

Milletvekili Panagiotis Paraskevaidis, Türkiye’nin Yunan adalarını geceleyin işgal etme planları yaptığını iddia etti ve komşu ülkenin (Türkiye) adalara, Hamas gibi güçlü bir amfibi filo ile gelerek halkı katletme niyetinde olduğunu söyledi.

Milletvekili Paraskevaidis, vatandaşları dikkatli olmaya ve yerel savunma düzenlemeleri yapmaya çağırdı. Türkler geldiğinde kendilerini savunabilmeleri için herkesin tüfeğiyle hangi siperde olacağını bilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Panagiotis Paraskevaidis’in Parlamento Savunma Komitesi’nde yer aldığını ve Türklerle ilgili endişelerini ve “Mavi Vatan” açıklamalarını bu platformda dile getirdiğini belirtiyor.

Kendisinin 1974’te Kıbrıs’ta gönüllü olarak bulunduğunu, savaş deneyimine sahip olduğunu söyleyen Paraskevaidis, Yunan adalarını korumak adına bu konuların ele alınmasının önemine vurgu yapıyor.

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu