Batı TrakyaBatı Trakya Haber

Soydaşlar Başkonsolosluğa Akın Etti

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğunda bayramlaşma coşkusu yaşandı. Batı Trakya’nın her köşesinden soydaşlar Başkonsolosluğa akın etti.

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğunda bayramlaşma coşkusu yaşandı. Batı Trakya’nın her köşesinden soydaşlar Başkonsolosluğa akın etti.

Her bayramda olduğu gibi bu Ramazan bayramında da  Gümülcine Başkonsolosluğunda bayramlaşma töreni 10 Nisan Çarşamba günü bayramın birinci günü yapıldı. Batı Trakya’nın dört bir köşesinden soydaşlar Başkonsolosluktaki bayramlaşmaya adeta akın etti.

Bayramlaşmaya törenine katılan misafirler, Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, eşi İlayda Ünal ve Muavin Konsoloslar ve Başkonsolosluk çalışanları tarafından karşılandı.

blankTörene, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, İskeçe ili Yeni Sol milletvekili Hüseyin Zeybek, Rodop ili Yeni Sol Milletvekili Özgür Ferhat, Sabık Milletvekili Ahmet Hacıosman, Doğu Makedonya – Trakya Eyalet Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri, Dostluk Eşitlik Barış Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam, Mustafçova Belediye Bakanı Ahmet Kurt, Gümülcine Belediye Başkanı Yannis Garanis, Maronya – Şapçı Belediye Başkanı Apostolos İoannu, Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Orfeas Bağımlılıkla Mücadele Merkezi Başkanı Sibel Mustafaoğlu, Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneği Başkanı Sadık Sadık, Dimetoka Müslümanları Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Süleyman Macır, diğer Azınlık sivil toplum kuruluşları Başkan ve yöneticileri, yerel yöneticiler ve çok sayıda soydaş katıldı.

blank

blank

blank

blank

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu