Batı Trakya

Sibel Mustafaoğlu: “Esnaf Ve İşadamlarının Bölgenin Ekonomik Kalkınmasında Önemli Rolü Var”

PASOK Partisi Rodop Milletvekili Adayı Sibel Mustafaoğlu, Trakya İşadamları Derneği (TİAD) yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

PASOK Partisi Rodop Milletvekili Adayı Sibel Mustafaoğlu, Trakya İşadamları Derneği (TİAD) yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

26 Nisan 2023 Salı günü gerçekleştirilen ziyaret ve yapılan görüşme hakkında milletvekili adayı Sibel Mustafaoğlu, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Mustafaoğlu, yaptığı paylaşımda, “Esnaf ve İşadamlarının bölgenin ekonomik kalkınmasına yönelik önemli rolü var” ifadelerini kullandı.

Sibel Mustafaoğlu’nun açıklaması şu şekilde:

“Trakya İşadamları Derneği (TİAD) Yönetim Kurulu üyelerinin daveti üzerine TİAD genel merkezinde bir araya geldik. Esnaf ve İşadamlarının bölgenin ekonomik kalkınmasına yönelik önemli rolünün olduğunu ifade ettiğim toplantıda, bu yönde birlikte yapabileceğimiz çalışmaları değerlendirdik. Gittiğim her yerde, esnaf ve işletmelerin, iş adamlarının desteklenmesi, büyümesi ve bölgedeki istihdamın bu şekilde arttırılması yönünde gerekli çalışmaları yapıp, BİRLİKTE yan yana hareket edeceğimi ifade ettim.

Rodop Valiliğinde ve Gümülcine Belediyesinde görev yaptığım dönemlerde de iş dünyasıyla birlikte, bu yönde birçok çalışmaya imza attığımı ayrıca belirttim.

21 Mayıs’tan sonra da Yunanistan meclisinden, bölgemizin iş adamlarına her türlü desteği vereceğimi ve hep birlikte bölgemize umudun geri gelmesi için mücadele edeceğimizin altını çiziyorum.

Tekrar nazik davetleri için TİAD Yönetim Kurulu Başkanı sevgili Mehmet Faik (Molla Ahmet) abime ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum.”

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu