Batı Trakya Haber

Milletvekilleri Baran ve Zeybek Mütevelli Heyetleriyle Görüştüler, Sorunları Dinlediler

İskeçe Milletvekilleri Burhan Baran ve Hüseyin Zeybek'in öncülüğünde İskeçe ilinde bulunan bazı Türk köylerindeki Camii Mütevelli Heyetleri ile bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.

İskeçe Milletvekilleri Burhan Baran ve Hüseyin Zeybek’in öncülüğünde İskeçe ilinde bulunan bazı Türk köylerindeki Camii Mütevelli Heyetleri ile bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Bu aynı zamanda İskeçe bölgesinde Türk köylerindeki Camii Mütevelli Heyetleri ile ilk olarak başlatılan bir toplantı ve devamı diğer bölgeleri de kapsayacak şekilde önümüzdeki zaman diliminde gerçekleştirilecek.

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) İskeçe Şubesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Milletvekilleri Burhan Baran ve Hüseyin Zeybek’in daveti üzerine Bulustra (Avdira) Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Mizanlı (Zigo), Musfaklı (Feloni), Boyacılar (Vafeika), Müsellim Tekkesi (Heti), Hemitli (Diomidia), Karaköy (P. Katramio), Halıkçılar (Avksendio), Horozlu (Petinos) köyleri Camii Mütevelli Heyetleri katıldı.

blank

Toplantıya BTAYTD Başkanı Dr. Hüseyin Baltacı, İskeçe Seçilmiş Müftülüğü Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu, Doğu Makedonya – Trakya Eyalet Meclis Üyesi İrfan Hacıgene, Avukat Ahmet Kara, Avdira Belediyesi Seçilmiş Azaları İlhan Giritli, Bülent Velioğlu ve Millet Gazetesi Koordinatörü Bilal Budur da katıldı.

Her iki Milletvekili toplantıya katılan Camii Mütevelli Heyetleri yetkililerinden kendi bölgelerinde karşılaştıkları sorunları dinleyip, birlikte hareket etme kararı aldıkları belirtiliyor. Bir sonraki toplantının İnhanlı (Topiros) Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Camii Mütevelli Heyeti yetkilileri ve Belediye Meclis Üyeleri ile gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu