Batı Trakya Haber

Milletvekili Zeybek Canlı Yayında Ölümle Tehdit Edildi

Milletvekili Zeybek canlı yayınlanan programa telefonla katılan bir izleyici tarafından ölümle tehdit edildi.

Milletvekili Zeybek canlı yayınlanan programa telefonla katılan bir izleyici tarafından ölümle tehdit edildi.

İskeçe SİRİZA Partisi Milletvekili Hüseyin Zeybek, İskeçe’den yayın yapan yerel Next TV’de canlı yayınlanan programa telefonla katılan bir izleyici tarafından ölümle tehdit edildi. Milletvekili Zeybek bu olay üzerine İskeçe Savcılığı ile İskeçe Emniyet Müdürlüğüne suç duyurusunda bulundu.

Telefonla canlı yayına bağlanan kişi, Milletvekili Zeybek’i “Türklerin casusu” olmakla suçlayarak, “Türkiye ile Yunanistan arasında savaş çıkması halinde onu öldüreceğini” söyledi.

Milletvekili Hüseyin Zeybek, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Panos Papadopoulos’un 12-09-2022 tarihinde saat 13.00’te canlı yayınlanan Next Tv “Anihti grami” programına konuşan bir vatandaş canlı yayında şahsıma kin güderek hakaret edip, hayatıma yönelik tehditler savurdu.

Sunucu ve kanal sahibi gazeteci, vatandaşın açıklamalarını kınamak yerine, onunla sohbeti devam ettirdi, hatta vatandaşın açıklamalarından yana tavır aldı.

Siyasete başladığım ilk andan itibaren tehditler aldım ve belirli çevrelerin hedefi oldum fakat bu tür eylemler beni hiçbir zaman endişelendirmedi veya korkutmadı ve Azınlığın hak arama çizgisinden beni hiç bir zaman saptırmadı.

Ancak, sürekli hedef olmam ve canlı yayında hayatıma yönelik tehditler almam tüm sınırları aştı. Medyanın tüm bu olaylara toleransı sona erdirmesi gerektiğini düşünüyorum, çünkü medyanın esas rolü demokrasiyi savunmak, kini ve nefreti değil. Artık herkes sorumluluklarını üstlensin.”

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu