Batı Trakya Haber

Merhum Müftü Mete’nin Kabri Başında Dua Etti

Dışişleri Bakan Yardımcısı Kıran, geçtiğimiz hafta vefat eden İskeçe Seçilmş Müfütüsü Ahmet Mete’nin kabrini ziyaret etti.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Kıran, geçtiğimiz hafta vefat eden İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete’nin kabrini ziyaret etti.

Türkiye Cumhuriyeti’ni temsilen Dr. Sadık Ahmet’in 27. ölüm yıl dönümü nedeniyle Batı Trakya’da bulunan Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, geçtiğimiz günlerde vefat eden İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete’nin kabrini ziyaret ederek dua etti.

İskeçe Müftü Yardımcısı Ahmet Hral ve Müftülük görevlilerinin yanı sıra oldukça kalabalık bir soydaş topluluğu tarafından mezarlıkta karşılanan Türkiye Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Müftü Ahmet Mete’nin kabrini ziyaret ederek dua etti, soydaşlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Buradan merhum Ahmet Mete’nin evine geçen Yavuz Selim Kıran, Mete’nin eşi Atike Mete ve aile üyelerine baş sağlığı diledi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun bir kez daha taziye ve selamlarını iletti.

Ayrıca, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve beraberindeki misafirlerden oluşan heyet, Dr. Sadık Ahmet’in ölüm yıl dönümü nedeniyle düzenlenen anma törenine katılmak üzere geldikleri Batı Trakya ziyaretleri çerçevesinde merhum Müftü Mete’nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

blank

Yavuz Selim Kıran’a Türkiye’nin Atina Büyükelçisi Burak Özügergin ve Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu da eşlik etti.

blank

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu