Spor

“Kaybettiğimizde Benim Hatam, Kazandığımızda Siz Kazanacaksınız”

Yunanistan’ın Süper Lig futbol takımlarından Panathinaikos’ta “İmparator” Fatih Terim dönemi başladı. Terim Atina’da ilk antrenmanına çıktı.

Yunanistan’ın Süper Lig futbol takımlarından Panathinaikos’ta “İmparator” Fatih Terim dönemi başladı. Terim Atina’da ilk antrenmanına çıktı.

Panathinaikos futbol takımı sayfayı değiştirdi ve Fatih Terim kolları sıvadı. Ünlü teknik adam Çarşamba (27/12) günü Atina’ya geldi ve Elefterios Venizelos havalimanından doğru PAE Panathinaikos’un ofislerine gitti. Burada yetkililerle görüştü ve takım hakkında bilgi aldı. Panathinaikos ile Fatih Terim arasında Perşembe (28/12) günü 1,5 yıllık sözleşmeye imzalar atılacak.

Devamında Koropi’de bulunan antrenman merkezine gitti, tesisleri gezdi ve öğleden sonra ilk antrenmanına çıktı. Daha önce oyuncularla bir tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

Deneyimli teknik adam futbolculara yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Herkese merhabalar. Her şey çok çabuk oldu. İki gün önce başkan gelip beni buldu ve bugün sizlerle antrenman yapıyorum. Çoğunuzu tanıyorum, geri kalanınızı da ilerleyen süreçte öğreneceğim. Konuşmalarımda oyuncuları sevdiğimi ve her zaman koruduğumu bilmenizi isterim. Söyleyecek bir şeyim varsa eğer bunu yalnızca özel olarak yapıyorum. Bu yüzden arkamdan bir şey söylenmesini istemiyorum. Takım bizim ailemizdir.

​İkinci olmak başarı değildir. Sadece birincilik vardır. Seçeceğim formanın bile bir numara olmasını isterim. Takım yıllardır şampiyonluk dışındaydı ve yeniden büyük anlar yaşamamız gerekiyor. Kaybettiğimizde benim hatam, kazandığımızda ise siz kazanacaksınız.

Bugünden itibaren değişen ilk şey, maçların arifesinde kendi insanlarınızla birlikte evinizde kalmanızdır. Size güveniyorum. İkincisi, biraz farklı oynayalım. Başka bir stille. Uzaydan gelecek bir şey değil, üzerinde çalışacağız.

Sizden iyilik gibi bir şey istiyorum. Oynamadığınız veya değiştiğiniz zamanlarda duygularınızı göstermeyin. Bu beni rahatsız ediyor ve hayal kırıklığı yaratıyor. Ofisim sizi endişelendiren konularda her zaman açıktır. Şampiyon olmamız ve Şampiyonlar Ligi’nin müziğini duymamız için her şeyimizi vermeliyiz ve kötü oynasak bile kazanmalıyız. Bir noktada kaybetsek bile tüm gücümüzle savaşmalıydık.

Gerçekten sizlerle çalışmayı çok istiyorum. Başkan bana Panathinaikos için çalışmaya hazır olup olmadığımı sorduğunda hemen ‘evet’ cevabını verdim ve her şey yolunu aldı.”

blank

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu