Yunanistan Haber

Kavalalı Bayanların Korkulu Rüyası “Sahte Polis” Yakayı Gerçek Polise Verdi

Kendini polis olarak tanıttığı iki kadına tecavüz etti. İki kadına tecavüz etmekle suçlanan "sahte polis" yakayı gerçek polisin eline verdi.

Kavala’da 29 yaşında bir Yunan vatandaşı kendini polis olarak tanıttığı iki kadına tecavüz etti. İki kadına tecavüz etmekle suçlanan “sahte polis” yakayı gerçek polisin eline verdi.

Kavala Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı güvenlik departmanındaki polis memurları tarafından iki kadına tecavüz etmekle suçlanan “sahte polis” yapılan operasyon sonrası yakalanarak tutuklandı ve hakkında tecavüz, bir otoritenin kimliğine bürünme, soygun, hırsızlık ve silah yasasının ihlali suçlarından kendisine karşı dava dosyası oluşturuldu.

Özellikle yapılan soruşturmalar kapsamında elde edilen bilgilere göre failin, 2-20 Kasım tarihleri ​​arasında internetteki flört platformu üzerinden iki kadına yaklaşarak onları kısa süreli kiralık dairelerde buluşmaya ikna ettiği ortaya çıktı.

Görüşmeleri sırasında fail, polis memuru gibi davranarak ve silah zoruyla onları ahlak dışı eylemlere zorladı. Devamında birinci vakada şiddet uygulayarak mağdurun elindeki bir miktar parayı alırken, diğer vakada ise girdiği apartmandan çıkarken diğer kadından bir miktar para ve iki cep telefonunu aldığı belirtiliyor.

Mağdurlardan birinin, failin tekrar görüşmeye çalıştığı yönündeki şikayeti üzerine polis harekete geçti. Kavala Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Mücadele Timi ekiplerinin işbirliğiyle koordineli bir operasyon düzenledi ve faili bulup tutuklandığı ifade ediliyor.

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu