Yunanistan Haber

İsrail Gezisini İptal Etti, Soluğu Adalarda Aldı

Türkiye ile Doğu Akdeniz’de yine gerginlik bekleyen General Floros soluğu Ege’deki bazı adalarda aldı. Askeri birlikleri teftiş etti, personele hitap etti.

Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros’un 11 Nisan tarihinde Tel Aviv’e gerçekleştireceği programlı olan İsrail gezisini iptal etti. Türkiye ile Doğu Akdeniz’de yine gerginlik bekleyen General Floros soluğu Ege’deki bazı adalarda aldı. Askeri birlikleri teftiş etti, personele hitap etti.

Ege’de Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından icra edilen “Mavi Vatan 2022” askeri tatbikatına mesaj vermek üzere İsrail gezisini iptal eden Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros, bugün Sisam (Samos), Ahikerya (İkaria), Hurşit (Furnus) ve Eşek Adası’na (Agathonisi) bir ziyaret gerçekleştirdi.

General Floros, bu adalarda bulunan askeri kışlalarda konuşlanan askerlerle bir araya geldi ve yaklaşmakta olan Paskalya Bayramlarını kutladı.

Genelkurmay Başkanı Floros’un ilk durağı Ulusal Muhafızların 298. Mekanize piyade Taburu oldu. Komutan Floros burada askerlere seslenerek, “Önümüzdeki yıllarda, Silahlı Kuvvetler profesyoneller için olduğu kadar, şu anda askerlik görevini yapan askerler için ve yarın sizler vatandaş olacaksınız, bilin ki kurmayların yaptığı çalışmalar bizi daha güçlü, daha yenilmez kılıyor, bu nedenle rakiplerimiz için daha zorlu oluyor. Ve Ulusal Muhafızlara gelince de bir kez daha teşekkür ederim, çünkü sizler atalarımızın da belirttiği gibi “İnanç ve vatan için” söyleminin somutlaşmışısınız.”

 

 

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu