Batı Trakya Haber

İşadamı Levent Sadık Ahmet’in “DCT Trading” Şirketi Büyümeye Devam Ediyor

Rahmetli Dr. Sadık Ahmet’in oğlu başarılı işadamı Levent Sadık Ahmet’in “DCT Trading” şirketi her geçen gün büyümeye devam ediyor.

Batı Trakya Türklerinin lideri rahmetli Dr. Sadık Ahmet’in oğlu  başarılı işadamı Levent Sadık Ahmet’in “DCT Trading” şirketi her geçen gün büyümeye devam ediyor.

DCT Trading, 2023 yılı itibariyle Uluslararası Pamuk Birliği üyesi olarak uluslararası pamuk topluluğunda yerini aldı. DCT Trading’in Kurucusu olan Levent Sadık Ahmet, şirketini 20 yıl önce kurdu ve bugün DCT Trading, dünyanın her yerinden pamuk alıp satan, uluslararası kabul görmüş özel bir şirket haline geldi.  DCT Trading, ICA Üyeliği ile uluslararası ticarette daha aktif olmayı hedefliyor.

DCT Trading Uluslararası Pamuk Birliği’nde yerini aldı

blank

 

International Cotton Association, ICA (Uluslararası Pamuk Birliği), 180 yıl önce 1841’de İngiltere’nin Liverpool kentinde bir grup pamuk komisyoncusunun ve tüccarının uluslararası pamuk alım satımını düzenlemeye yardımcı olarak bir dizi tüzük ve kural oluşturmasıyla hayata başladı. ICA, dünyanın önde gelen uluslararası pamuk ticaret birliği ve tahkim organıdır. Bugün, dünyadaki pamuğun büyük bir kısmı hala ICA Tüzüğü ve Kuralları kapsamında uluslararası ticarete tabi tutulmaktadır. Kurallar zamanla değişse de amaçları aynı kaldı – güvenli bir ticaret ortamı yaratmak. ICA’nın şu anda 550’den fazla üyesi var. Üyeler dünyanın her köşesine yayılıyor ve tedarik zincirinin tüm sektörlerini temsil ediyor.

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu