Batı Trakya Haber

“Hemşehrilerimize Bizim Kapımız Her Zaman Açıktır”

İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi Okul Aile Birliği Bursa’ya üç günlüğk gezi düzenledi.

İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi Okul Aile Birliği Bursa’ya üç günlük gezi düzenledi.

Başkan Bingül Tuzlacı, Başkan Yardımcısı Selver Aydoğan ve Denetim Kurulu Başkanı Hümeyra Mustafaoğlu organizasyonuyla okul öğrencileri ve velilerin katılımlarıyla düzenlenen gezide kendilerine, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa şubesi Başkan Yardımcısı Zekeriya Osman eşlik ederek Bursa’nın tarihi yerlerini gezdirdi.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa şubesi Başkanı Dr. Ali Eminlatif heyeti yalnız bırakmadı, ekibi ile birlikte her konuda yanlarında oldu ve Batı Trakyalı kardeşlerinin üç günlük Bursa’da ziyaretinin güzel geçmesini sağladı.

Bu gezi ile ilgili BTTDD Bursa Şubesinden şu açıklama yapıldı:

“Hemşehrilerimize Bizim Kapımız Her Zaman Açıktır“

blank

“Bursa’nın Gölyazı, Cumalıkızık, Osmangazi Ve Orhangazi Türbeleri, İnkaya Çınarı, Ulucami, Kozahan, Kapalı Çarşı “gibi tarihi mekanları ziyaret eden hemşehrilerimiz Bursa Osmangazi Belediyesi İle BTTDD Bursa Şubesi’nin Tarihi Merinos Tren İstasyonu’ nda organize ettiği akşam yemeğinde BTTDD Bursa Şubesi 2.Başkanı Hasan Karaömer ile Osmangazi Belediyesi Özel Kalem Müdürü Orhan Mollasalih ile de görüşme fırsatı yakaladı.

Gezi kapsamında BTTDD Bursa Şubesi ve Sadık Ahmet Anıtını da ziyaret eden misafirleri Bursa’da ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını dile getiren BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Eminlatif, “Gençlerimize ve ailelerine Bursa’mızı tanıtmaktan dolayı son derece gururluyuz. Hemşehrilerimizin Bursa’daki kardeşleri, abileri olarak bizim kapımız her zaman açıktır. Bu kapsamda bugüne kadar memleketimizden gelen bir çok grubu Bursa’da misafir ettik. Bizler BTTDD Bursa Şubesi Yönetimi olarak nesilleri ayrıştıran değil birleştiren bir kurum olmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

blank

blank

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu