Batı Trakya HaberVideo Haber

Gümülcine’de Fırtına ve Yağmur Etkili Oldu, Ağaçlar Devrildi

Bugün öğleden sonra Gümülcine’de aniden bastıran fırtına ve sağanak yağış yaşamı olumsuz şekilde etkiledi.

Bugün öğleden sonra Gümülcine’de aniden bastıran fırtına ve sağanak yağış yaşamı olumsuz şekilde etkiledi.

Aniden fırtına ile bastıran sağanak yağış Gümülcine başta olmak üzere civar bölgelerde etkili oldu. Gümülcine’de Sultantepe’de bir çınar ağacının dalları şiddetli fırtınaya dayanamadı ve yolun üzerine park halinde araçların üzerine düştü. İki araçta hafif çaplı zarar meydana geldi. Bodrum katları yağmur sularıyla doldu.

Gümülcine’de, Gümülcine Türk Gençler Birliği bahçesindeki çınar ağacından fırtınanın etkisiyle kopan bir dal bahçeye düştü. Neyse ki o anda bahçede kimse bulunmuyordu.

Şiddetli fırtına Yeni mahallede bir çocuk parkında bulunan asırlık çınar ağacının oldukça kalın dalını kırdı. Yine Gümülcine saat kulesi yanında tenekeciler çarşısı önünde bulunan çınardan da dal kırıldı.

Son olarak aşırı yağış nedeniyle Celal Bayar Lisesi arkasındaki cadde sularla doldu taştı ve vatandaşlar mazgal kapaklarını açarak suların çekilmesine yardımcı oldu.

Yaşanan tüm bu kötü hava koşullarında yaralanma ve can kaybının olmaması işin sevindirici yanı. Yağmur ve fırtınanın durmasının ardından Gümülcine Belediyesi ekipleri yol üzerine düşen ağaçları temizlemek üzere harekete geçti ve kapanan yollar yeniden trafiğe açıldı.

blank

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu