Batı Trakya Haber

Gümülcine ve İskeçe’de “Türk Kahvaltısı” Günü

Dünya Kahvaltı Günü vesilesiyle bugün Gümülcine'de ve İskeçe'de "Türk Kahvaltısı" servis edildi.

Dünya Kahvaltı Günü vesilesiyle bugün Gümülcine’de ve İskeçe’de “Türk Kahvaltısı” servis edildi.

Bölgesel ve yöresel birbirinden lezzetli farklı ürünleri buluşturan “Türk Kahvaltısı” geleneği bugün Gümülcine’de ve İskeçe’de sevis edilerek tanıtıldı.

“Türk Kahvaltısı”, İskeçe’de Dolaphan yolu üzerinde bulunan Plagia lokantasında 08:00 – 12:00 saatleri arası servis edildi. Kahvaltıya Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsiller Derneği Başkanı Dr. Hüseyin Baltacı, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin ve soydaşlar katıldı.

“Türk Kahvaltısı” Gümülcine’de Scenario isimli kafede 08:00 – 14:00 saatleri arasında servis edildi.

Gümülcine’deki kahvaltıya ise Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğu’ndan Muavin Konsoloslar Barış Çulha ve Subutay Koç, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, DEİK Yunanistan İş Konseyi Başkanı Levent Sadık Ahmet, BAKEŞ Başkanı Hüseyin Bostancı, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan, Batı Camileri Din Görevlileri Derneği Başkanı Sadık Sadık ve soydaşlar katıldı.

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu