Yunanistan Haber

F-35’ler Gelmeden Silah Seçimine Başlandı

Yunanistan Hava Kuvvetleri yeni yapılanma sürecinde bir süre sonra silah deposuna katacağı F-35 savaş uçakları için silah seçimine başladı.

Yunanistan Hava Kuvvetleri yeni yapılanma sürecinde bir süre sonra silah deposuna katacağı F-35 savaş uçakları için silah seçimine başladı.

Yunanistan Hava Kuvvetleri komuta kademesi bu günlerde başlattığı çalışmalarda geleceğin hava Kuvvetlerini oluşturacak olan F-16 Viper ve alınacak olan F-35 savaş uçaklarının taşıyabileceği silahlar üzerine çalışmalara başladı. Bu vesileyle Hava Kuvvetleri Komutanlıkları, bu uçakları donatabilecekleri tüm olası silahlara bakma sürecine başladı.

Bu çerçevede haftanın başından itibaren İsrailli yetkililer tarafından Atina’da Yunanistan Hava Kuvvetleri komuta kademesindeki komutanlara ve ilgili birimdeki personele Python-5 havadan havaya füzesine ilişkin bir sunum yapıldı. Hava Kuvvetleri Komutanlığı karargahında yapılan sunuma İsrail “RAFAEL” şirketi tarafından Micha Ron (Corporate Regional Director), Gershon Zlotnik (BD & Marketing Senior Director), Yosef Aharoni (BD & Marketing Director) ve Yavin Rotem (BD & Marketing Director) katıldı.

Toplantının amacına ilişkin Yunanistan Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, firma adına üretimini yaptığı A-A Python-5 füzesinin kabiliyetlerinin tanıtımıydı.” İfadelerine yer veriliyor.

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu