Batı TrakyaBatı Trakya Haber

Eyalet Başkanı Topsidis’ten Örnek Davranış

Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis, Batı Trakya Türk Azınlık siyasetçileri, Belediye Başkanları ve yerel yöneticilerle, azınlık basınını iftar yemeğinde ağırladı.

Doğu Makedonya – Trakya Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis, Batı Trakya Türk Azınlık siyasetçileri, Belediye Başkanları ve yerel yöneticilerle, azınlık basınını iftar yemeğinde ağırladı. Başkanın bu hareketi örnek bir davranış olarak algılandı.

Milletvekilleri Burhan Baran, Hüseyin Zeybek, Özgür Ferhat ile Belediye başkanları Erdem Hüseyin ve Caner İmam ile aynı masada oturan Topsidis, daha sonra tüm davetlilerle sohbet etme fırsatı buldu.

Eyalet Başkanı Topsidis iftar sonrası yaptığı konuşmada, davetine katılanlara teşekkür ederek konukların Ramazan ayını kutladı. İlk kez böyle bir iftarda bölgedeki yerel yöneticilerle bir arada olmak istediklerini söyleyen Topsidis, bölgenin gelişmesi ve ayrım yapmadan tüm vatandaşların kalkınması için çalışacaklarını belirtti.

Bölgenin sorunlarını bildiklerini dile getiren Topsidis, bu sorunları çözüme kavuşturmak için çalışma arkadaşlarıyla birlikte gayret sarf ettiklerini kaydetti.

Topsidis, herkese sağlık içinde geçireceği bir bayram diledi.

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu