Batı Trakya Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Taziye Telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mete'nin vefatı nedeniyle eşi Atike Mete ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.

İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete, bir süredir mücadele ettiği kanser hastalığı nedeniyle yaşamını yitirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Mete’nin vefatı nedeniyle eşi Atike Mete ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İskeçe Müftüsü Ahmet Mete’nin vefatı nedeniyle eşi Atike Mete ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti. İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhum Ahmet Mete’ye Allah’tan rahmet, ailesine ve Batı Trakya Türklerine başsağlığı diledi. Batı Trakya Türklerinin ileri gelenlerinden Ahmet Mete’nin yaşamı boyunca önemli hizmetler gerçekleştirdiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhum Ahmet Mete’nin her zaman hayırla ve duayla anılacağını ifade etti.

TBMM BAŞKANI ŞENTOP MESAJ YAYINLADI

TBMM Başkanı Mustafa Şentop da yayımladığı taziye mesajında, “Batı Trakya davasının yılmaz savunucusu, hepimizin gönlünde ayrı bir yeri olan; İskeçe Seçilmiş Müftüsü kıymetli dostum Ahmet Mete’nin vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Kendisine Cenab-ı Hak’tan rahmet, ailesine ve Batı Trakya’ya başsağlığı diliyorum” dedi.

Ayrıca Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da mesaj yayınladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu