Yunanistan Haber

“Çiftçiye Verecek Başka Bir Şeyimiz Yok”

Başbakan Miçotakis çiftçilere beklentilerinden fazlasını verdiklerini, ancak daha fazla verecek bir şeyin olmadığını söyledi.

Başbakan Miçotakis çiftçilere beklentilerinden fazlasını verdiklerini, ancak daha fazla verecek bir şeyin olmadığını söyledi.

Çiftçiler traktörleriyle Atina’da parlamento önünde protesto gösterisi yapacak. Yunanistan’da çiftçiler bugün 20 Şubat Salı günü saat 18:30’da Atina‘da Parlamento önünden traktörleriyle geçerek Miçotakis hükümetinin tarım politikasını protesto edecek.

Yunanistan’da çiftçilerin eylemleri Yunanistan genelinde limanlarda, gümrüklerde ve yollarda giderek artarken yaklaşık 100 traktörlük bir konvoy ve 60 otobüsle bugün Atina’da bir gösteri düzenleyecek.

Çiftçilerin hedefi, hükümetin tarım politikalarına karşı taleplerinin karşılanması ve AB desteklerinin zamanında ödenmesi.

Öte yandan Başbakan Miçotakis katıldığı bir televizyon programında, “Sonuçta birçok sosyal grup Sintagma Meydanı’nda gösteri yapıyor, neden çiftçilerin de neden bunu yapmaya hakkı olmasın?” dedi ve ekledi: “Çiftçiye verecek başka bir şeyimiz kalmadı, hükümet onların beklentilerini aştı” dedi.

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu