Video Haber GenelYunanistan Haber

Burası Atina! Bir Aile Cenazesini Mezarlığa Götürmek İstiyor! (Video)

Atina'nın Zografu semtinde yaşanan bu olay 3'üncü ülkeleri aratmadı.

Atina’nın Zografu semtinde yaşanan bu olay 3’üncü ülkeleri aratmadı.

Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, özellikle Atina’da etkili olan ve ciddi sorunlara yol açarak hayatı felç eden şiddetli kar fırtınasına hükümetin hazırlıksız yakalanmasından dolayı özür diledi.

Ancak Atina’nın Zografu semtinde öyle bir olay yaşandı ki, deyim yerindeyse bir Avrupa ülkesini değil, gelişmemiş 3’üncü ülkeleri andıran tarzdan bir görüntü olarak değerlendirildi. Videonun hemen sosyal medyada yayınlanmasından sonra Miçotakis hükümetine tepkiler daha da arttı.

Atina’nın Zografu semtinde yaşanan bu olay 3’üncü ülkeleri aratmadı. Kar ve tipi dolayısıyla felç olan Atina’da halk araçlarıyla yollarda mahsur kaldı. Sonraki gün manzara yine değişmedi ve karla kapanan yollar açılamayınca bir aile cenazesini mezarlığa bu şekilde götürmek üzere harekete geçti.

Zografu semtinde Plastira Caddesi’nde yaşandığı ileri sürülen olayda, üç kişinin karla kapatılan yollarda içinde ailesinden birinin bulunduğu bir tabutu taşımak üzere, tabutun kaymaması için battaniyeye saran aile, mezarlıklara yaklaşmaya çalışıyor. Hatta hayatını kaybeden kişiyi nakletmeye çalışan üç kişi yollardaki buzlanma yüzünden zor anlar yaşıyor gibi görünüyor.

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından yapılan yorumlarda büyük bir üzüntü ve öfke dolu sözler yer alıyor.

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu